Game Show på lördagar

Tävla mot varandra i er helt egen Game Show

Varje lördag öppnar vi för kompisgäng, fester, svensexor och möhippor. Vi laddar baren full med cava, öl och vin här i Game Show-studion.

Vill du vara med i en Game Show så har vi flera alternativ att välja på:

  • ”24-karat” i stora studion: En helt egen Game Show för dig och dina vänner. Pris från 4900 kr per grupp.
  • ”På Rälsen” i stora studion: Du och dina vänner tävlar mot varandra i vår stora studio. Passar perfekt för födelsedagskalaset och andra fester! Vi ställer frågan: Vart är vi på väg? Dra i nödbromsen när du vet svaret!
  • Skräddarsydd Game Show: Har du egna idéer på hur du vill att din Game Show ska gå till? Kanske vill du att gameshowen ska innehålla frågor som handlar om dig själv? Eller dina franska pudlar? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Datum och tillgängliga tider för allt som händer på lördagar hittar du i vår bokningskalender. Hittar du inte vad du letar efter? Ring oss gärna så hjälper vi dig: 031-44 69 96 eller maila till info@onairgbg.se

On Air: Game Show, Bar & Quiz

On Air är stället som tycker att det ska vara både roligt och spännande att festa. Därför bestämde vi oss för att ta dom roligaste tävlingarna som man ser på TV och sätta ihop det med en bar som ser ut som en TV-studio. Sedan öppnade vi dörrarna för er! Besök oss gärna för en fest fylld med Game Show, Bar & Quiz.

Loading...