Möhippa

Ta Möhippan till On Air och delta i vår spektakulära Game Show – ett underhållningsprogram med er i huvudrollen!

I Game Show studion i Göteborg tas ni om hand av vår programledare som lotsar genom hela showen. Vi har tagit det bästa från TV och paketerat det så att ni själva får uppleva det alla B-kändisar gör på löpande band – delta i ett lekprogram i TV. Förbered er på den roligaste möhippa-aktiviteten i Göteborg!

Utmaningar som bjuds på är bland annat:

Guess Who?: På skärmarna visas blurrade bilder på kändisar, konstiga föremål, djur, kanske någon i kompisgänget (!?), som bit för bit träder fram. Släng handen på Buzzern när det känns igen! Hetsigt och härligt.
Master Memory: 60 sekunders fokus på storbildsskärmarna medan timern rullar högljutt i bakgrunden. Sedan rullar vi ut rekvisitan och testar minne och associationsförmåga under hård tidspress.
Pop non stop: Showens stora musiktävling! Ni ställs inför en rad olika utmaningar där det krävs fokus, associationsförmåga och kunskap om såväl modern som klassisk populärkultur.
Back too school: I kvällens stora final kan allt vända. Här är det inget flams och trams, det är kunskap som krävs för att vinna On Airs Game Show!

Vad kostar det?

Möhippa Medium: Grupper på 6-20 pers, betalar 4900 kr

Möhippa Large: Grupper på 21-30 pers, betalar 5900 kr

Lägg till välkomstdrink så står varsitt glas cava och väntar på er vid ankomst. Pris: 60 kr per person

Showen tar ca 90 min och det går bra att beställa dryck i baren både före, under och efter.
Vi har flera starttider att välja på varje lördag!
Du kan boka din Game Show online och se vilka tider som finns tillgängliga.

Betalning görs på plats när du kommer hit. Om du undrar över något får du gärna höra av dig! Ring till oss på 031-44 69 96 eller maila till info@onairgbg.se

Boka nu
Loading...