Barnkalas

Hur fungerar det?

Tänk dig en blandning av ”Vi i femman” och ”Amigo Grande”!

Kalaset äger rum i en riktig studio där vi iscensätter ett TV-program med det bästa utmaningarna från barnens favoritprogram samt flera egna moment som barnen får tävla i. Vad sägs om Guess Who, Memory 2.0, Megaquizzet, Mystery Box, m.fl?
Varje program består av fyra deltävlingar och en final. Vi använder oss av lysande tävlingspodium med buzzerknappar för våra olika quizmoment och sedan olika typ av rekvisita för våra mer fysiska utmaningar. Våra barnkalasshower leds av våra fantastiska programledare som ser till att stämningen är på topp genom hela programmet. Barnen brukar vara imponerade när de kliver in i studion och samtidigt laddade då det verkligen känns som att vara med i ett riktigt TV-program. Det blir garanterat ett kalas som barnen kommer prata om länge.

Vad kostar det?

3900 kr för grupper om 6-24 barn.
I priset ingår själva showen som tar cirka en timme samt ytterligare en timmes tid att stanna kvar i studion och kalasa på egen hand. Sista timmen passar utmärkt för presentöppning, disco, tårta, med mera. Det går bra att ta med egen tårta, läsk och fika.

Under hela kalaset arbetar även en av våra studiovärdar som gärna är till er hjälp. I priset ingår även tillgång till vårt kök med bland annat tallrikar, glas, bestick och skålar. Städning och diskning ingår i priset.
Tillägg: för 45 kr per barn ordnar vi med läsk, chips & godis

Vi nås på 031-446996 eller info@onairgbg.se
Det går bra att boka online även om du är osäker på antalet. Vid själva bokningen görs ingen betalning utan den görs på plats. Gör bara en uppskattning av hur många barn du tror kommer delta så att vi kan planera med personal. Och ring om du har några frågor!

Boka nu

 

Frågor och svar

Vad ingår i priset?
I priset ingår allt utom mat och dryck. Tillgång till lokalen i två timmar, varav game show den första timmen. Andra timmen har ni tillgång till våra lokaler för fika, snacks, mat eller vad ni önskar. Ni har möjlighet att, med vårt ljud- och ljussystem, ha disco i studion där vår Game Show varit. Vidare ingår även städning och personal samt tillgång till vårt kök med glas, skålar, tallrikar, bestick mm. Ni behöver helt enkelt bara komma strax före era gäster och kan lämna tillsammans med dem, resten tar vi hand om!

Vad får barnen göra i er game show?
Vår game show består av fem deltävlingar:

Guess Who?
I Guess who? kommer det upp en bild på någon eller något. Bilden är helt sönderpixlad, men blir tydligare och tydligare. Så fort man vet vem eller vad det är på bilden så ska man trycka på sin buzzerknapp och berätta vad det är.

Mega quiz
Mega quiz består av två delar, What’s playing? och Stop that film. I What’s playing spelas en låt och det gäller att vara snabbast med att komma på låt eller artist. I Stop that film visas ett klassiskt YouTube-klipp och det gäller att gissa rätt på hur klippet slutas.

Mystery Box
Varje lag får en svart väska. När tiden börjar får man öppna väskan. Där i finns ett uppdrag som man behöver lösa innan tiden tar slut!

Master Memory
Först får de tävlande se tolv stycken filmomslag på de stora skärmarna. De får en minut på sig att försöka komma ihåg alla omslagen. När minuten har gått delas det ut varsin tavla med tolv bilder kopplade till filmerna. De gäller att sätta rätt bild på rätt plats!

One billion dollars
Finalomgången är klassisk frågesport i Vem vill bli miljonär-stil. 10 frågor med fyra möjliga svarsalternativ.

Vad behöver man ha med sig?
Inget särskilt egentligen. Om man vill ha med sig någon fika, dryck eller mat så går det bra. Tallrikar, skålar och glas finns att låna av oss. Om man vill ha någon utsmyckning med ballonger eller liknande så är man välkommen att ha med sig det. Om det ska serveras glass eller någon dryck så finns det möjligheter att förvara detta i kyl och frys fram till servering.

När får vi tillgång till lokalerna?
Ni är välkomna från 15 minuter innan kalaset börjar. På söndagar har vi ofta två eller tre kalas på rad. Det innebär att fram till en halvtimme innan ert kalas börjar kan det pågå ett annat. Om ni vill komma in och lämna av lite grejer till kalaset så är lokalen alltid bemannad från minst 90 minuter innan kalaset börjar.

Till vilka åldrar har ni barnkalaset?
Barnkalaset är anpassat för barn 7-10 år, så det passar som bäst när barnet fyller 8, 9 eller 10 år.

Behöver man tänka på vad barnen har på sig?
Det är inga av tävlingarna som är fysiskt utmanande, så barnen kan vara helt valfritt kalasfina.

När kan man ha barnkalas?
Barnkalasen är enbart tillgängliga på söndagar. Vi har tre tider att välja mellan; 10-12, 12.30-14.30 eller 15-17.

Loading...