Aktiviteter för företag

HÄR FINNS MÅNGA OLIKA GAME SHOWS ATT VÄLJA PÅ!

Här på On Air finns mycket att göra. I stora studion har vi flera olika Game Show-tävlingar. Vad sägs om vår populära Game Show ”24 Karat” eller den lite klurigare ”På Rälsen”?

24 KARAT: FÖR 6-90 DELTAGARE

Fredagsmys i TV-soffan med underhållningsprogram och frågesporter är kul. Men har du någonsin funderat på att själv vara med?

24 Karat är On Airs populäraste Game Show och är en perfekt företagsaktivitet för grupper på 6-90 deltagare! I den nybyggda studion på Övre Husargatan i centrala Göteborg hamnar ni mitt i er egen Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo. Precis som på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar och scener. Här finns möjlighet att ta en drink, koppla av med sina kollegor och såklart: att ge allt för att vinna tävlingen.

24 Karat är inspirerat av 90-talets spontana och roliga lekprogram 24 karat. I 24 Karat blandas galna utmaningar med annorlunda frågesport. Det gäller för lagen att samla på sig så mycket guldmynt som möjligt under tävlingens gång för en chans att vinna finalen. Variationen och lekfullheten gör att 24 Karat är ett utmärkt val som företagsaktivitet för alla Göteborgs företagsgrupper.

Det gäller för lagdeltagarna att komplettera varandra eftersom utmaningarna blandar kluriga uppgifter, fysiska utmaningar och snabbtänkthet. Utmaningar som bjuds på är bland annat:

Triss i Quiz:
Här spelar vi Celebrity Morph Chain, What’s playing och Siri sjunger.
Tidslinjen:
I Tidslinjen går det undan: Häng din bild med ett historiskt årtal på tidslinjen innan tiden går ut. Hänger du bilden på rätt plats plockar du med guld till ditt lag!
Know Your World Map:
Här smälter geografi och populärkunskap samman där klipp från kända populärkulturella händelser ska placeras på en världskarta.
Ordjakten:
Har du spelat Wordfeud eller Alfapet? Förstora spelplanen och ordbrickorna x 20, skruva upp tempot och blanda in guldmynt. Där har du ordjakten!
Finalen:
I kvällens stora final är spänningen hög. Här satsas poäng och guldmynt som samlats ihop under kvällen.
Boka nu
Tid?
1 timme och 30 minuter.
Var?
Övre Husargatan 14 i centrala Göteborg
Antal?
Rekommenderas för 6-90 deltagare (minimidebitering för 10 personer)
Bar?
Ja, baren är öppen! Öl, vin, cava och läsk finns att handla.

Priser

Upp till 36 personer:
495 kr per person (minimidebitering för 10 personer)
Fler än 36 deltagare:
Deltagare 1-36 betalar 495 kr per person, deltagare 37-50 betalar 395 kr per person, deltagare 51-90 betalar 200 kr per person. Alla priser är exklusive moms (25% moms).

PÅ RÄLSEN: FÖR 6-30 DELTAGARE

Sitter du hemma och väntar på ett samtal från SVT:s programchef? När är det din tur att få dra i nödbromsen? Vi lovar att du är välkommen hos oss! Ta med kollegorna på en klurig och framförallt ROLIG kväll med PÅ RÄLSEN. 

I denna företagsaktivitet i vår nybyggda studio i Göteborg ger vi oss ut på resor runt om i världen. När du vet var vi är på väg så drar du förstås i nödbromsen!
Den autentiska TV-studiomiljön kommer definitivt imponera på kollegorna, programledaren kommer få er att skratta och tävlingarna kommer att höja pulsen rejält.

Blir det för nervöst så håller baren öppet med öl och vin som kan lugna era tävlingsnerver. Vart Är Vi På Väg? Till Göteborgs roligaste företagsaktivitet: On Air´s På Rälsen!

På Rälsen

Vart Är Vi På Väg: Vi ger oss ut på resor till både verkliga och fiktiva städer runtom i världen.

InterRail: Vår egna favorit, där ni med hjälp av associationsförmåga ska identifiera 10 europeiska städer till en hektisk inramning.

Hallå där!: Ett sextiosekunder montage med kluriga ledtrådar där vi söker en känd person. Dra först i nödbromsen för att svara!

Tidsresan: Vi söker ett år. Först på nödbromsen…

Dubbelchansen: En spännande överraskning väntar på scenen. Skratt utlovas!

Boka nu
Tid?
1 timme och 30 minuter.
Var?
Övre Husargatan 14 i centrala Göteborg
Antal?
Rekommenderas för 6-30 deltagare (minimidebitering för 10 personer)
Bar?
Ja, baren är öppen! Öl, vin, cava och läsk finns att handla.
Priser
495 kr per person (minimidebitering för 10 personer). Alla priser är exklusive moms (25% moms).

DINNER SHOW: FÖR 40-90 PERS

Arrangera ert företagsevent i vår studio i centrala Göteborg! On Airs dinnershow är eventet som alla pratar om och passar perfekt som fest för företagsgruppen eller för att bjuda kunder och partners på något extra.

I studion blir det fest med tävlingar, mat och vin. På sant Game Showmanér håller vår programledare i kvällen och utmanar er i olika upptåg och underhållande tävlingar. Varje bord är ett lag som strider om gå vinnande ur kvällen. Vi varvar deltävlingar med varmrätt och dessert. Den unika kombinationen av humor, spänning och interaktivitet gör att stämningen bland gästerna alltid är på topp.

Maten serveras av våra samarbetspartners från två av Göteborgs bästa Foodtrucks: Rollin Bistros och The Swedish Taco Vagn.

Ni väljer själva om ni vill tävla i ”24 Karat” eller ”På Rälsen”. Läs mer om tävlingarna här ovanför.

Dinnershow

Roliga tillval

Anpassa showen med företagsspecifika tävlingar och er logo:
fråga om offert.

Vi samarbetar med två av Göteborgs bästa Foodtrucks. Välj mellan Rollin Bistros eller The Swedish Taco Vagn.

ROLLIN BISTROS
Rollin Bistros erbjuder street food med inspiration från hela världen. Menyn består av fyra mindre portionerade rätter.

Salmon Toro al Fuego
Sojagravad eldad laxbringa gari, papparrot, gurka, picklade senapsfrön

Mushroom & Egg
Vitlöksrostad svamp med pocherat ägg, parmesancrunch & persilja

Holy Tartufo
En modern och dekadent coleslaw med färsk tryffel

Steak Tartar
Tartar på ryggbiff, färsk tryffel, misomajo & comte

Dessert: Choklad brulee med jordnötter och kokos

 

THE SWEDISH TACO VAGN
Swedish Taco serverar utsökt tacos där färska grönsaker och svensk nötfärs av högsta kvalitet blandas med en mix av hemmagjorda delikatesser och oemotståndliga toppings. På ett kreativt sätt lyfter vi fram det svenska sättet att äta tacos på samtidigt som vi låter menyn influeras av moderna smakkombinationer och en personlig touch.

Taco wrap
En klassisk tacorulle i tortillabröd med högrevsfärs och tillbehör. Till tacosen får man även nachos med hemmagjord guacamole.

Vegetariskt alternativ: sojafärs istället för högrevsfärs

Taco bowl

En väldigt färgstark och smakrik rätt som serveras i en skål med tillhörande nachos, hemmagjord guacamole och en limeklyfta.

Vegetariskt alternativ: sojafärs istället för högrevsfärs

Dessert: Key Lime Pie – en syrlig paj med digestivebotten som serveras med glass.

Boka nu
Tid?
Cirka 3-4 timmar
Vad?
Göteborgs roligaste företagsevent
Var?
Övre Husargatan 14 i centrala Göteborg
Antal?
Rekommenderas för 40 – 90 personer
Paketpris
För endast 1095 kr ex moms per person får en oförglömlig kväll.

Detta ingår:

Game Show: Fyra deltävlingar och en final
Mat från The Swedish Taco Vagn eller Rollin Bistros
Fördrink: bubbel som serveras vid ankomst
Lokalhyra ingår ca fyra timmar
Värd på plats som tar hand om gruppen
Programledare

GAME SHOW & TACOS

Game show och tacos – den perfekta kombinationen för endast 745 kr per person

Det här paketet är perfekt för det lite mindre företagseventet. I paketet ingår 90 minuter game show lett av en av våra eminenta programledare följt av middag från The Swedish Taco-vagn.

Minimidebitering: 27 personer

Kvällens upplägg:
Kl 18:00: Ni anländer till lokalen.
Kl 18:10: När alla hunnit få något att dricka från baren så delar vi in er i lag. Varje lag tar plats bakom varsit tävlingspodium som är utrustat med buzzerknappar.
Kl 18:15: Precis som i ett TV-program så börjar vi förstås med ett intro. Introt mynnar ut i att kvällens programledare gör entré och drar igång tävlingarna. I vår Game Show 24-karat har vi blandat roliga och fartfyllda tävlingar som inspirerats av TV-program. Under cirka 90 minuter tävlar i fyra stycken deltävlingar och en final. Alla deltagare och lag är aktivia under hela showen. Vi tar två korta pauser under showen för att ge utrymme för lite prat mellan lagen och möjlighet att fylla på glasen i baren.
Kl 19:45: Tävlingarna är slut och vinnande laget är korat. Middag från The Swedish Taco-vagn serveras i rummet intill studion. Givetvis är baren öppen. Ni kan äta, dricka och umgås i lugn och ro.
Kl 20.45: Vi stänger för kvällen. Inom 15 minuters promenad från oss når ni Vasaplatsen, Järntorget, Andra och tredje lång och hela Linnégatan, med andra ord ett enormt utbud av barer att fortsätta kvällen på.

THE SWEDISH TACO VAGN
Swedish Taco serverar utsökt tacos där färska grönsaker och svensk nötfärs av högsta kvalitet blandas med en mix av hemmagjorda delikatesser och oemotståndliga toppings. På ett kreativt sätt lyfter vi fram det svenska sättet att äta tacos på samtidigt som vi låter menyn influeras av moderna smakkombinationer och en personlig touch.

På menyn:
Taco classíco
En klassisk tacorulle i tortillabröd med högrevsfärs och tillbehör. Till tacosen får man även nachos med hemmagjord guacamole.

Vegetariskt alternativ: sojafärs istället för högrevsfärs

Game Show & Tacos
Boka nu

JULFEST: FÖR 40-90 PERSONER

Kick-Off

Julfest med mat och underhållning hela kvällen i egen studio för endast 895 kr per person!

När julen närmar sig är det högsäsong på On Air. Vi tar emot alla typer av företagsgrupper i vår studio i Göteborg och garanterar en riktigt rolig julfest med spännande tävlingar och mat från Göteborgs bästa foodtrucks.

I studion blir det fest med tävlingar, mat och dryck. På sant Game Show-manér håller vår programledare i kvällen och utmanar er i olika upptåg och underhållande tävlingar. Varje bord är ett lag som strider om gå vinnande ur kvällen. Vi varvar deltävlingar med varmrätt och dessert. Den unika kombinationen av humor, spänning och interaktivitet gör att stämningen bland gästerna alltid är på topp.

Loading...