Barnkalas

Hur fungerar det?

Tänk dig en blandning av ”Vi i femman”, ”Amigo Grande” och ”Fångarna på Fortet”!

Kalaset äger rum i en riktig studio där vi iscensätter ett TV-program med det bästa utmaningarna från barnens favoritprogram samt flera egna moment som barnen får tävla i. Vad sägs om Guess Who, Memory 2.0, Megaquizzet, Ultimate Box Final, m.fl.
Varje program består av fyra deltävlingar och en final. Vi använder oss av lysande tävlingspodium med buzzerknappar för våra olika quizmoment och sedan olika typ av rekvisita för våra mer fysiska utmaningar.
Bland rekvisitan kan nämnas lyckohjul, vattentank, lillasportspegelnbollplank, memoryhyllor, mm. Våra barnkalasshower leds av våra fantastiska programledare som ser till att stämningen är på topp genom hela programmet. Barnen brukar vara imponerade när de kliver in i studion och samtidigt laddade då det verkligen känns som att vara med i ett riktigt TV-program. Det blir garanterat ett kalas som barnen kommer prata om länge.

Vad kostar det?

195 kr per deltagande barn (mininiantal: 15 barn, maxantal: 30 barn)
Det går bra att vara färre men då blir priset ändå motsvarande 15 deltagare, det vill säga 2925 kr totalt.
I priset ingår själva showen som tar cirka en timme samt ytterligare en timmes tid att stanna kvar i studion och kalasa på egen hand. Sista timmen passar utmärkt för presentöppning, disco, tårta, med mera. Det går bra att ta med egen tårta, läsk och fika.
Tillägg: för 45 kr per barn ordnar vi med läsk, chips & godis

Vi nås på 031-446996 eller info@onairgbg.se
Det går bra att boka online även om du är osäker på antalet. Vid själva bokningen görs ingen betalning utan den görs på plats. Gör bara en uppskattning av hur många barn du tror kommer delta så att vi kan planera med personal. Och ring om du har några frågor!

Boka nu
Loading...